top of page

Entrega Trofeig Nit de l'Esport 2014

Aquest passat divendres 4 de juliol de 2014 a les 6 de la tarda, va tenir lloc la XIX NIT DE L’ESPORT DEL VENDRELL, un acte organitzat pel Patronat d’Esports. Enguany la 19a Nit de l’Esport va canviar d’escenari i després de dos anys al Pavelló Municipal, va tornar a celebrar-se al Teatre Àngel Guimerà. Respecte a les dues darrere edicions, el format va canviar i va ser una festa plena de sorpreses amb les exhibicions de la batucada del Cabrot del Vendrell, biketrial per part d’Àngel Batlle i Daniel Tapioles i també va haver una exhibició de Zumba, una de les activitats que ofereix el Patronat d’Esports. D’entre aquestes sorpreses, també es va comptar amb la presència del capità del FC Barcelona d’handbol, Victor Tomás que no va voler faltar a la cita.

Degut a la gran afluència d’assistents (esportistes, familiars, patrocinadors,...), enguany, es va haver de celebrar la Nit de l’Esport en dos blocs, comptant amb un total d’uns 700 assistents. . El regidor d’Esports, va iniciar la vetllada fent un reconeixement a tots els esportistes pels seus valors esportius i també va fer memòria als 4 germans Mortada, jugadors de futbol del CE Vendrell, que ens van deixar per un tràgic incident domèstic aquest any. L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va destacar l’important paper de les entitats esportives de la vila, que temporada rere temporada treballen per fomentar l’esport vendrellenc i fer créixer com a persones als veritables protagonistes, els esportistes.

Els lliuraments de guardons va anar acompanyats per projeccions de les diferents entitats per reconèixer la tasca de cadascuna i dels seus esportistes, d’un manera visual i atractiva. Per part de la nostra entitat el guardó va ser recollit per Marc Batalla i l'Ernest Soler.

-

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page